(Her) Starter

Net afgestudeerd? Of op zoek naar een nieuwe start in software ontwikkeling?

Speciaal voor jou ontwikkelden we het Power trainingstraject, dat je stap voor stap klaarstoomt voor een succesvolle carrière als development consultant.

Je krijgt niet alleen een technische boost, ook je niet-technische vaardigheden worden op punt gesteld!


Pro / Expert

Ervaren rot of bewezen expert? Met jou erbij maken we het verschil!

Jouw job bij ons is uitdagend, afwisselend en fun! Je helpt niet alleen onze klanten met jouw kennis en kunde, je helpt er ook je collega’s mee vooruit.

Niet bang van presenteren? Wil je wel eens mee bouwen aan een state-of-the-art proof of concept? Of ben je eerder een supporterende coach? Laat van je horen!


Freelance

Kapture werkt net zo graag met freelancers als met de eigen vaste werknemers.

Heel wat van onze opportuniteiten zijn perfect op jouw maat gesneden, en we zullen het er heel graag met jou over hebben. Neem dus zeker contact op met ons!


Opvolging op jouw maat of een aanspreekpunt bij technische vragen

Iedereen die bij Kapture werkt kan rekenen op ons team van technische coaches. Zij volgen je op aan het begin van je carrière of bij de start van een opdracht, om waar nodig advies te verlenen of je in contact te brengen met de juiste mensen. Zij staan in voor je technische evaluatie en eventuele bijsturing ten opzichte van de situatie op de markt, via opleiding, training, certificatie, …

Technical coaching


Loopbaan coaching

Wanneer jij evolueert, is het maar logisch dat ook jouw job dat doet

Softwareontwikkeling is een boeiende job met heel wat marge voor groei in verschillende richtingen. Soms gebeurt dat ongemerkt omdat je met jouw talenten de juiste man of vrouw op de juiste plaats bent. Maar wanneer dat niet vanzelf gaat, wanneer je zelf niet goed weet waar je naartoe wil, of wanneer de afstand tot je doel te groot is, kan je rekenen op de hulp van onze loopbaancoach.


Een consultant zonder netwerk is als een fiets zonder wielen

In een kennismarkt als de onze is het onmogelijk om alles te weten en te kunnen. Daarom is een goed netwerk een grote meerwaarde voor jou als consultant.

Wij vinden dat dat netwerk uitbouwen maar net zo goed leuk mag zijn, en voorzien minstens 1 keer per maand een ontspannende activiteit om jou in contact te brengen met je naaste collega's.

Social events


Marktconform? Competitief loonpakket? Wij bieden meer!

Een goed gebalanceerd loonpakket gaat over meer dan geld alleen, wij zoeken samen met jou uit wat voor jou belangrijk is. Jouw talenten, ervaring, kennis en reputatie zijn de bepalende factoren in deze. Het draait uiteindelijk in de eerste plaats om de meerwaarde die wij kunnen bieden aan onze klanten.

Loon